Ніж для сиру F. Bargoin 389
- В наявності
- Код: 389
+380 (67) 551-48-29
Олександр
- +380 (98) 190-98-00Олександр
- +380 (97) 665-06-16Анастасія
- +380 (73) 665-06-16
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 20:00 Вівторок 10:00 - 20:00 Середа 10:00 - 20:00 Четвер 10:00 - 20:00 Пʼятниця 10:00 - 20:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (67) 551-48-29Олександр+380 (98) 190-98-00Олександр+380 (97) 665-06-16Анастасія+380 (73) 665-06-16представникс. Софіївская Борщагівка, вул. Київська, 76, Київ, Україна09766506160976650616
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ніж для сиру F. Bargoin 389
Довжина леза - 15 див.
Ця модель виробляється тільки з чорною ручкою.
Найпопулярніший сирний ніж. Форма у нього не звичайнісінька: з отворами в лезі, кінчик загнутий вгору і роздвоєний на кінці, а по всій довжині ріжучої кромки є дрібні зубчики.
Для чего такие излишества? А все очень логично! Отверстия в лезвии играют роль воздушных карманов - чтобы сыр не прилипал к плоскости лезвия и не сминался. Загнутый вверх кончик нужен для облегчения реза твердых кусков. Раздвоенность используется в качестве вилки - сервировать нарезанные кусочки. А серрейторная (зазубренная) кромка облегчает рез мягкого сыра с твердой корочкой. Вы ставите середину ножа на сыр, загнутый кончик на разделочную доску - и сыр легко и мягко режется на ровные кусочки, не прилипая к лезвию!
Більшість сирних ножів мають ручку, розташовану вище лінії леза. Це полегшує процес різання і дає більш рівномірне зусилля на ріжучу кромку.