Гігієнічний прибиральний інвентар ТМ Aricasa (Італія) HACCP для харчової промисловості
У харчовій промисловості, а саме у виробництві, величезне значення має безпека життя людини. Потреба в безпеці харчових продуктів для людини полягає в захисті його здоров'я і здоров'я членів його сім'ї від небезпеки з боку продуктів харчування.
Найважливіше в такому інвентарі це, як вище було сказано - це безпека. Тому, вся продукція ТМ Aricasa виробляється за особливими технологіями. Для її виробництва використовують спеціальний, нетоксичний пластик, стійкий до різних хімічних і не хімічних речовин і який абсолютно безпечний.
Весь інвентар для прибирання повністю відповідає вимогам НАССР.
НАССР - система аналізу небезпечних чинників та критичні точки контролю. Система ґрунтується на розумному застосуванні технічних, наукових принципів до всього ланцюга виробництва харчових продуктів: від поля (ферми) до столу.
У ассортименті є інвентар у 5 кольорах.. Це краще допомагає уникнути перехресного забруднення на виробництві. Дане рішення дозволяє розділити заводи на більше колірних зон, горизонтально / вертикально, відділи / функції, продукти і т.д. Наприклад, в одному цеху використовують весь інвентар для прибирання тільки білого кольору, в іншому цеху - тільки синього, в наступному тільки зеленого і т.д.
Широкий ряд переваг прибирального інвентарю Aricasa значно підвищує його конкурентоспроможність. це:
- Виконання всіх новітніх правил і норм для виробів, які будуть використовуватися в харчовій промисловості.
- Висока якість, зроблено для використання в промисловості.
- Тривалий термін експлуатації, в 5-10 разів довше ніж у виробів стандартної якості.
- Термостійкість основної частини виробів - до + 134 ° C.
- Витримують температури до -30 ° C.
- Вироби можна стерилізувати.
- Стійкі до більшості хімікатів.
- Гладка поверхня = швидке висихання = уникнення розмноження бактерій.
- Вироби доступні в 5 кольорах.
Весь клінінговий інвентар для підприємств, призначений для використання в областях виробництва продуктів харчування, виконує найновіші вимоги і правила ЄС. Вироби, які призначені для контакту з харчовими продуктами пройшли міграційні випробування.