Ніж для хліба F. Dick 5039 - 210 мм, жорстка сталь
- В наявності
- Код: 5039-21
- +380 (98) 190-98-00Олександр
- +380 (97) 665-06-16Анастасія
- +380 (73) 665-06-16
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 20:00 Вівторок 10:00 - 20:00 Середа 10:00 - 20:00 Четвер 10:00 - 20:00 Пʼятниця 10:00 - 20:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (67) 551-48-29Олександр+380 (98) 190-98-00Олександр+380 (97) 665-06-16Анастасія+380 (73) 665-06-16представникс. Софіївская Борщагівка, вул. Київська, 76, Київ, Україна09766506160976650616
Ножі Dick - це професійний інструмент з Німеччини, яким зручно користуватися і професіоналам, і звичайним любителям готувати вдома, навіть якщо ви тільки ріжете хліб на бутерброд. В Європі ці ножі одні з найпопулярніших. Їх цінують за якість сталі і зручність експлуатації. Для виготовлення леза застосовується першокласна нержавіюча сталь. Ріжуча кромка леза ретельно заточується, а кут заточування і доведення перевіряється спеціальним угломерным пристроєм. Завдяки такій ретельній перевірці ножі отримують оптимальну заточку, яка довго тримається.
Спеціалізовані ножі, завдяки своїй формі, дозволяють спростити процес приготування їжі. Одним з найбільш корисних ножів на кухні вважають обвалочний ніж для оброблення м'яса. Цей професійний ніж використовується для відділення м'яса (м'язових, сполучних і жирових тканин) від кісток.
Купуючи хороший ніж, необхідно також подбати про те, де ви будете його зберігати (підставка), на чому різати (дошка) і чим правити і точити (мусат або камінь).