Ніж обробний для м'яса професійний F. Dick 2348 - 300 мм, жорстка сталь
- В наявності
- Код: 2348
+380 (67) 551-48-29
Олександр
- +380 (98) 190-98-00Олександр
- +380 (97) 665-06-16Анастасія
- +380 (73) 665-06-16
-
День Години роботи Перерва Понеділок 10:00 - 20:00 Вівторок 10:00 - 20:00 Середа 10:00 - 20:00 Четвер 10:00 - 20:00 Пʼятниця 10:00 - 20:00 Субота Вихідний Неділя Вихідний * Час вказано для регіону: Україна, Київ
- +380 (67) 551-48-29Олександр+380 (98) 190-98-00Олександр+380 (97) 665-06-16Анастасія+380 (73) 665-06-16представникс. Софіївская Борщагівка, вул. Київська, 76, Київ, Україна09766506160976650616
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Ніж серії F. Dick
Ніж жиловочный.
Довжина леза - 300 мм.
Ніж серії ERGOGRIP — це професійний і повністю гігієнічний ріжучий інструмент з ергономічним дизайном. Найвища якість виконання сприяє утоми роботі. А гарантована зносостійкість сталі забезпечує надійну експлуатацію та тривалий термін служби ножа.
Ніж для боенской оброблення туш. Марка нержавіючої сталі: X55CoMoV14. Твердість по Роквеллу - 56. Кут заточування - 30-35º.
Обробний ніж для м'яса допомагає в нелегкому процесі оброблення туші, також стане незамінним помічником для всіх, хто тримає у своєму домашньому господарстві худобу. Страви з м'яса – це ситно, смачно і корисно. Але до того як м'ясо перетворитися у смачне частування на столі, воно проходить складний процес отримання і обробки. Завдяки праці м'ясників, співробітників бойні, фермерських господарств кулінари і кухарі мають можливість працювати з акуратними шматочками м'яса.
Обробний прилад, який використовується щодня для великих навантажень, має бути хорошої якості. Всіма необхідними якостями володіють оригінальні вироби компанії F. Dick. Ніж для боенской оброблення туш німецького виробника має ергономічний дизайн і високі гігієнічні показники, які відповідають нормам санітарії і ГОСТам. Покупці відзначають, що моделі F. Dick дійсно зручні в експлуатації.
Обробний ніж для м'яса виконаний з нержавіючої сталі з високим рівнем твердості і кутом заточування 30-35 градусів. Завдяки чому обробний прилад можна використовувати тривалий час з мінімальним навантаженням на руки, які менше втомлюються. Сталь відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю, тому виріб не потребує додаткових ремонтах і має тривалий гарантійний термін служби. Лезо легко заточується і залишається гострим надовго. Матеріал стійкий не тільки до традиційного миття у воді. Він стійко витримує вплив агресивного середовища м'ясного соку, стерилізацію шляхом занурення у гарячу воду, але все ж краще вибирати більш щадні методи обробки, наприклад, озоном.
Форма с прямым обухом предназначена для прокалывания острием, разрезания, обвалки. Клинок и рукоятка надежно соединены, что говорит о высоких показателях с точки зрения безопасности. Ручка произведена из современного, противоскользящего материала. Рукоятка оснащена барельефом, который служит дополнительным фиксатором для руки. Кроме того, что изделие отличаются повышенной практичностью, оно имею привлекательный внешний вид.
Професійне обладнання вимагає мінімального догляду. Після миття, леза потрібно витирати насухо, періодично протирати мінеральними маслами. Для зберігання використовують спеціальний блок, коробку або чохол, які йдуть в комплекті до більшості моделей.
Обробний прилад, який використовується щодня для великих навантажень, має бути хорошої якості. Всіма необхідними якостями володіють оригінальні вироби компанії F. Dick. Ніж для боенской оброблення туш німецького виробника має ергономічний дизайн і високі гігієнічні показники, які відповідають нормам санітарії і ГОСТам. Покупці відзначають, що моделі F. Dick дійсно зручні в експлуатації.
Обробний ніж для м'яса виконаний з нержавіючої сталі з високим рівнем твердості і кутом заточування 30-35 градусів. Завдяки чому обробний прилад можна використовувати тривалий час з мінімальним навантаженням на руки, які менше втомлюються. Сталь відрізняється підвищеною зносостійкістю і міцністю, тому виріб не потребує додаткових ремонтах і має тривалий гарантійний термін служби. Лезо легко заточується і залишається гострим надовго. Матеріал стійкий не тільки до традиційного миття у воді. Він стійко витримує вплив агресивного середовища м'ясного соку, стерилізацію шляхом занурення у гарячу воду, але все ж краще вибирати більш щадні методи обробки, наприклад, озоном.
Форма с прямым обухом предназначена для прокалывания острием, разрезания, обвалки. Клинок и рукоятка надежно соединены, что говорит о высоких показателях с точки зрения безопасности. Ручка произведена из современного, противоскользящего материала. Рукоятка оснащена барельефом, который служит дополнительным фиксатором для руки. Кроме того, что изделие отличаются повышенной практичностью, оно имею привлекательный внешний вид.
Професійне обладнання вимагає мінімального догляду. Після миття, леза потрібно витирати насухо, періодично протирати мінеральними маслами. Для зберігання використовують спеціальний блок, коробку або чохол, які йдуть в комплекті до більшості моделей.